Over

Goed is niet goed genoeg !


Folie is dé place to be in de Kempen voor jouw droomhuid en andere beautybehandelingen. Wij kijken zorgvuldig naar jouw huid en stellen iedere behandeling op maat samen. In een huiselijke en ontspannen omgeving nemen wij ruim de tijd voor jou. Samen werken we naar een prachtig eindresultaat, waardoor je zelfvertrouwen groeit.

Goed is bij ons niet goed genoeg. Jij verdient alleen het allerbeste! Daarom werken wij met zorgvuldig geselecteerde merken in ons vakgebied. Ook volgen wij regelmatig cursussen en opleidingen, om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, technieken, productkennis en behandelmethodes. Zo garanderen wij altijd de beste behandeling voor jouw huid!


Altijd een stapje verder


Waar de meeste specialistes stoppen, ga ik altijd een stapje verder. Zowel vrouwen als mannen van alle leeftijden kunnen bij mij rekenen op vakkundig advies, tips en bijbehorende behandelingen. Maak snel een afspraak. Ik laat je met veel trots zien wat Folie allemaal te bieden heeft!

Wat mij kenmerkt als persoon? Ik ben ongelofelijk gedreven en perfectionistisch, werk heel nauwkeurig en ben pas tevreden als jij dat ook bent. Voor al mijn klanten neem ik graag uitgebreid de tijd en bied ik een luisterend oor. Ik wil mensen oprecht helpen er mooier uit te zien en sta voor een uitstekende service: vóór, tijdens en na iedere behandeling.

Ontspannen en volop genieten 


In mijn salon zorg ik ervoor dat je je heerlijk kunt ontspannen en dat je volop geniet. Kom je voor een korte of lange behandeling? Ik doe er alles aan om aan jouw verwachtingen te voldoen. 

Ik verheug me erop om jou ook te mogen behandelen en nodig je uit contact met mij op te nemen voor het inplannen van een afspraak. Samen overleggen we welke behandelingen het beste aansluiten bij jouw huid en je wensen. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact op.

Zie ik jou binnenkort ook bij Folie ? 

OVER ONS