Verzorgende behandelingen

  O2 lift

€ 110

Deze luxe behandeling zorgt ervoor dat zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie enzymatische plantenextracten doordringen in de huid. Dit resulteert in een stralende, verfriste en jeugdige uitstraling. Het zuurstof-verrijkende masker, vol met plantaardige stamcellen, is ontworpen om binnen enkele minuten de huid te egaliseren. Dit wordt nog eens versterkt door krachtige botanische ingrediënten. Voor een stralende huid met een mooie gelijkmatige teint.

Ormedic restoring facial

€ 85

Deze facial is speciaal ontwikkeld om de geïrriteerde huid weer in balans te brengen. Zet deze behandeling in tijdens of na stressvolle perioden, zoals overmatige blootstelling aan zon, allergische reacties, hormonale disbalans en zwangerschap. De producten die gebruikt worden tijdens de facial bevatten biologische peptiden en antioxidanten die de weerstand van de huid verhogen. Vermindert direct roodheid en irritatie, zodat de huid na de behandeling ontspannen en gehydrateerd aanvoelt. De ORMEDIC - Restoring Facial is geschikt voor alle seizoenen.

Ormedic deluxe nourishing facial
€ 100

Haal het beste uit je huid met deze deluxe behandeling. Tijdens de Deluxe Nourshing Facial gaan we een stapje verder dan bij de Restoring Facial en gaan we nog intensiever exfoliëren door de toevoeging van een enzymatische peeling. Zo laten we de huid ultiem laten stralen, zonder voor irritatie te zorgen. Door de milde werking is ook de Ormedic Deluxe Nourishing Facial geschikt voor alle seizoenen. Fijn om je huid op elk moment van van het aar te kunnen kalmeren én tergelijkertijd effectief te behandelen.  

Delux contouring facial 
€ 100

Verstrak en verbeter de stevigheid van de huid met de Delux Contouring Facial. De combinatie van plantstamcellen en peptiden herstellen de huid. Door de exclusieve, ingekapselde ingrediënten blijven deze puur totdat ze contact maken met de huid, wat zowel een direct liftend effectals langdurig resultaat geeft.