Peels

Peel

Peelings zijn uitermate geschikt bij acne,grove poriën, huidveroudering, zonneschade en pigmentproblemen . Door de inzet van peelings wordt je huidstructuur fijner en verminderen je pigmentvlekjes, rimpeltjes en littekentjes. Bovendien wordt  je huidskleur ook nog eens frisser en stralender.

De peelings van IMAGE Skincare hebben verschillende dieptewerkingen, variërend van level I tot en met level III. Alle level I peelings zijn gebaseerd op de werking van enzymen. De peelings vanaf level II bevatten zuren, die tot diep in je huid hun werk doen.

Voor wie zijn peelings geschikt ?


Image skincare peelings zijn geschikt voor iedereen en voor alle huidtypes. . De intensiteit van de peeling wordt vooraf besproken en afgestemd op jouw wensen, huidtype en huidconditie.

peel - level I


De level I peeling is een milde behandeling op basis van natuurlijke ingrediënten met medische resultaten, zonder zuren. Een hoge dosis actieve medische enzymen zal de vernieuwing van de huidcellen versnellen en een boost geven aan jouw huid.


peel - level II

De level II gezichtspeeling is een krachtige peeling op basis van zuren, die in de diepere huidlagen werkt. Het zorgt voor een structurele huidverbetering. Deze peelings bevatten de hoogst mogelijke concentratie aan farmaceutische ingrediënten en zorgen daardoor voor maximaal resultaat. De level II peelings zijn met name geschikt voor mensen die echt gaan voor huidverbetering.

Als je de producten van IMAGE Skincare thuis nog niet gebruikt, behandelen we de huid twee weken voorafgaand aan de peeling voor met een IMAGE Skincare Trial Kit, speciaal afgestemd op jouw huidtype. Dit om de zuurgraad van de huid te optimaliseren, waardoor het resultaat van de peeling maximaal wordt.

De level II peelings kunnen eenmalig, maar ook in kuurverband van 3 of 6 keer worden ingepland. Het mooiste resultaat wordt in kuurverband bereikt, wanneer er tussen de peelings ongeveer twee weken tijd zit.
Peel - level III


De level III gezichtspeeling is de meest intensieve en diepst werkende peeling. De huidstructuur wordt hiermee optimaal verbeterd.

Als je de producten van IMAGE Skincare thuis nog niet gebruikt, zullen we de huid twee weken voorafgaand aan de peeling voorbehandelen met een IMAGE Skincare Trial Kit, speciaal afgestemd op jouw huidtype. Dit om de zuurgraad van de huid te optimaliseren, waardoor het resultaat van de peeling maximaal wordt.

Deze peeling is dusdanig intensief voor de huid, dat deze maar één keer per half jaar gedaan mag worden. De huid zal na deze peeling geheel of gedeeltelijk gaan vervellen.