Huidverbetering

Skintake

Ben jij ook zo benieuwd hoe de conditie van jouw huid écht is ? Bij Folie maken we gebruik van een professionele huidscan en kunnen we een kijkje nemen in de diepere huidlagen. Zo krijgen we een duidelijke kijk op wat zich in de huid afspeelt. 


Peelings zijn uitermate geschikt bij acne,grove poriën, huidveroudering, zonneschade en pigmentproblemen . Door de inzet van peelings wordt je huidstructuur fijner en verminderen je pigmentvlekjes, rimpeltjes en littekentjes. Bovendien wordt  je huidskleur ook nog eens frisser en stralender.

De peelings van IMAGE Skincare hebben verschillende dieptewerkingen, variërend van level I tot en met level III. Alle level I peelings zijn gebaseerd op de werking van enzymen. De peelings vanaf level II bevatten zuren, die tot diep in je huid hun werk doen.

Peels 

Radiofrequentie 

Geen pijnlijke chirurgische ingrepen, maar wel een gladde, stevige huid en een strakke kaaklijn. De NANNIC behandeling is een 100% veilige en pijnloze behandeling.

Nannic Prof NBE 500 brengt veilig en pijnloos zeer hoge concentraties werkzame stoffen in de diepere huidlagen aan. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine  geactiveerd en krijgt de huid haar stevigheid terug.
Het resultaat is een snel zichtbare huidverjonging.

M.pen 

Ga voor een gladde huid door middel van microneedling. Dit proces stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat de huid steviger en gladder maakt.
Dankzij de M.pen maken we microscopische kleine duizende kanaaltjes in de huid.

Door de microkanaaltjes kunnen de actieve ingrediënten veel beter in de huid worden opgenomen waardoor het effect wordt versterkt.